Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, joi, că doi români în Grecia au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu noul coronavirus. Primul se află în insula Thasos, iar al doilea în Paralia Katerini.

Românul din Thasos este în carantină, într-un hotel, iar starea lui de sănătate este bună, precum şi starea de sănătate a celui de-al doilea român este bună. MAE a precizat, duminică, că o românca diagnosticată cu coronavirus în Creta a sosit pe insulă în 1 iulie, cu o cursă charter directă pe ruta Bucureşti – Heraklion şi că ea a fost deja transferată într-un hotel special pentru carantină împreună cu un membru al familiei. Starea sa este bună şi este monitorizată medical.

„În continuarea informaţiilor comunicate cu privire la situaţia turiştilor români aflaţi în Republica Elenă, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, potrivit datelor comunicate astăzi de către autorităţile locale elene Consulatului General al României la Salonic, un cetăţean român aflat în Insula Thasos şi un alt cetăţean român aflat în Paralia Katerini au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu COVID-19”, a transmis MAE, într-un comunicat de presă.

mai mult la  /www.newmoney.ro/


Descoperă mai multe la Thasos 🇬🇷 Grecia | mapamondⓜdomains

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns