Polițiștii din Thassos caută un bărbat din România, cu o mașină de culoare închisă, care, la primele ore ale zilei de sâmbătă, 30 iulie , a provocat pagube mașinii unei grecoaice, parcate în fața unui club de noapte, relatează Kavala News.

Plăcuța de înmatriculare a vehiculului a fost dată și Gărzii de Coastă și se efectuează verificări pe navele care pleacă, deoarece un proces este pe rol împotriva lui, fiind acuzat de o femeie, și românul trebuie să ajungă în fața unui judecător. Potrivit reclamantei, o grecoaică, totul s-a întâmplat când românul a încercat să plece, dimineața devreme, din club, unde se distrase toată noaptea cu prietenii săi din Limenas. Autoturismul femeii era parcat în așa fel încât românul a ieșit cu dificultate cu mașina lui, ajutat de un valet de parcare.

Bărbatul s-a înfuriat însă din cauza manevrelor pe care a fost obligat să le facă. A coborât din vehicul și a început să-l spargă pe al femeii, așa cum se vede în fotografiile publicate de sursa citată. Totul în fața valetului de parcare ce privea neputincios la turistul român înfuriat. Când femeia s-a dus să-și ia vehiculul puțin mai târziu, a văzut geamul spart. A fost informată despre ce sa întâmplat: „Am venit la Thassos pentru două zile să mă odihnesc și am fost victima unui vandalism.”, spune ea.

Citeşte întreaga ştire: Român căutat pe toată insula Thassos, de mai multe ore: „Acești oameni care vin din altă țară în vacanță să știe că nu pot face ce vor!”


Descoperă mai multe la Thasos 🇬🇷 Grecia | mapamondⓜdomains

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns